Meer resultaten voor asiel alkmaar honden

asiel alkmaar honden
Dierentehuis Alkmaar.
Dusty geb.26-06-2009, Siberische Husky is een hele lieve, energieke allemansvriend, die graag zijn energie kwijt wil. Naam: Kimmie 1040324. Ras: Grote jachthonden en retrievers. Kimmie geb.1-2-2015, Golden Retriever is een hele lieve, aanhankelijke hond, die wel even tijd nodig heeft.
Dierenasielen Noord Holland Ikzoekbaas.nl.
Onderdeel van de Dierenbescherming. Dierentehuis Alkmaar e.o. 1817 ML Alkmaar. Stuur een e-mail. Honden in dit asiel 6. Katten in dit asiel 6. Dierentehuis Alkmaar e.o. 1817 ML Alkmaar. Meer informatie Honden 6 Katten 6. Zwerfdier Ook pension voor katten.
Dierentehuis Alkmaar e.o. Alkmaar Een asiel van de Dierenbescherming Ikzoekbaas.
ikzoekbaas Dierentehuis Alkmaar e.o. Home Zoek een asiel Dierentehuis Alkmaar e.o. Terug naar overzicht. Terug naar overzicht. Over dit asiel. Katten in dit asiel. Toon alle Katten. Honden in dit asiel. Toon alle Honden. Neem contact op met het asiel.
Dierentehuis Alkmaar.
Het Dierentehuis Alkmaar is voor de opname van honden en katten die binnen komen via afstand of als zwerfdier. Wij nemen afstandsdieren op na telefonische afspraak. Bij afstand nemen wij een vragenlijst met u door om zoveel mogelijk over het dier te weten en met die gegevens een nieuwe baas te zoeken.
Dierentehuis Alkmaar.
14-1-2016; Enzo heeft een vriendinnetje gevonden in Dana, die ook bij ons in het asiel verblijft. Ze gaan goed met elkaar om en spelen ook leuk, we gaan ze niet samen plaatsen, maar het is wel goed om te weten dat Enzo wel goed gaat met sommige teefjes. Voor deze hond hanteren wij een selectieprocedure, mocht u geïnteresseerd zijn, stuur ons dan een email met daarin uw situatie, uw ervaring met dit ras en waarom u deze hond wilt. Dierentehuis Alkmaar e.o.
Dierentehuis Alkmaar.
Stage lopen in het asiel. Binnen het Dierenopvangcentrum zijn er diverse mogelijkheden om een stage te volgen. Er worden echter aan een stagiair wel eisen gesteld, de belangrijkste voorwaarde is in ieder geval voldoende motivatie, minimaal 15 jaar en een opleiding die met dieren te maken heeft. Snuffelstages of maatschappelijke stages zijn niet mogelijk. blokstages van minimaal 15, maanden. 1 tot 3 dagen in de week: minimale stageduur 25, maand. Het Dierentehuis Alkmaar is een, door Aequor, erkend leerbedrijf en staat ingeschreven onder nummer 39064. Stageaanvragen kunnen gestuurd worden naar.: Nieuws: 11 maart NL.doet, we kunnen nog een paar handen gebruiken. 4 mrt 2017 Categorie: Algemeen. NL.doet zaterdag 11 maart.we zoeken nog een paar vrijwilligers! Nieuws: Donatie van Duo Dog. 2 dec 2016 Categorie: Algemeen. We kunnen de honden weer verwennen met paardensnackjes.
Dierenasielen Dierentehuis Alkmaar Honden Ikzoekbaas.nl.
Bekijk mijn favorieten. Dierentehuis Alkmaar e.o. Filter op naam. Afgelopen twee weken. Dogachtigen en Berghonden 1. Keeshonden, pool en sledehonden 0. Kleine Gezelschapshonden 0. Herdershonden Mechels, Duits, etc. Grote jachthonden en retrievers 0. Kleine Jachthonden en spanielachtigen 1. Helemaal onherleidbaar bastaard 0. Jonger dan 1 jaar 0. 1 tot 3 jaar 0. 4 tot 8 jaar 3. Er bestaan bejaardentehuizen voor dieren. Maar een dier krijgt liever veel zorg en aandacht bij iemand thuis. Een senior verdient een thuis" classtip." 9 jaar of ouder 0. Kan bij andere honden.
Hond uit dierenasiel te Alkmaar Ikzoekbaas.nl.
Happy heeft gracilis contractuur, dat wil zeggen dat ze verstijving heeft in haar achterpoten, waardoor ze een apart loopje heeft, dit is niet pijnlijk en ze kan gewoon lekkere lange wandelingen maken enzo, alleen niet sporten. Dierentehuis Alkmaar e.o. 1817 ML Alkmaar. Openingstijden: ma: 1300-1600: en wo t/m za: 1300-1600.: Bekijk alle honden in dit asiel 5.
Dierentehuis Alkmaar.
Stichting Dierenasiels Internet.

Contacteer ons