Resultaten voor pianoscala

pianoscala
Piano Scala Muziek Collectief.
De docent kan daarin sturen, maar het is mogelijk om in overleg het lesmateriaal te bepalen. Heb je nog geen piano, dan is het verstandig je goed te oriënteren voor je er één aanschaft. Akoestische en digitale piano's' zijn er in allerlei prijsklassen.
Pianoscala uit Alkmaar met openingstijden op Bedrijvenuitalkmaar.nl.
Pianoscala heeft nog geen reviews! De klantbeoordelingsmeter van Pianoscala! Bent u de eigenaar van Pianoscala, laat dan uw klanten voor u spreken en plaats onderstaande klantbeoordelingsmeter op uw website! Kopieer en plak onderstaande HTML-code op uw eigen website en laat iedereen meestemmen!
Pianoscala in Alkmaar De Telefoongids.
Persoonlijke hulp nodig? Bel 1819 nummerinformatie 100ct/min. Pianostemmen En reparatie in Alkmaar. Eigenaar van dit bedrijf. Pianoscala in Alkmaar. Pianostemmen en reparatie. Offenbachstraat 25, 1817JA, Alkmaar. 10 / 10 / 5. Gemiddelde uit 1 beoordelingen. 06-29391030 Toon nummer. Website Plan route.
Pianoscala Stemmen, Reviseren, Onderhoud van uw piano en pianoles.
Graag van te voren de kamer waar de piano staat goed luchten en piano reinigen; vooral de toetsen. bij voorkeur tijdens het stemmen niet aanwezig zijn in de kamer en anders afstand houden: minimaal 15, m. Pianoscala komt zoveel mogelijk op de fiets! Nicolien Kerkmeester Offenbachstraat 25 1817 JA Alkmaar.
Contact met Pianoscala.
Via onderstaand formulier kunt u een bericht sturen naar Pianoscala. Stuur mij een kopie. Inschrijving KvK Nr. 37163563 BTW nr. 1817 JA Alkmaar. tel: 06-29 39 10 30. Nicolien Kerkmeester Offenbachstraat 25 1817 JA Alkmaar tel: 06-29391030. Designed by EDS Music Soundhost Webhosting.
Piano Scala Muziek Collectief.
Het is dus een heel toegankelijk, maar ook veelzijdig instrument; als solo-instrument, maar ook in diverse ensembles, orkesten, bands en vierhandig met zn tweeën tegelijk te bespelen! Wetenschappelijke onderzoeken wijzen steeds weer uit dat het goed is voor de geestelijke, emotionele en sociale ontwikkeling.
Pianoscala, een kwaliteitsbedrijf gespecialiseerd in stemmen, reviseren en onderhoud van piano's' en vleugels. Ook voor taxaties en verkoopadvies kunt u terecht bij Pianoscala. U krijgt altijd een dire.
Ook voor taxaties en verkoopadvies kunt u terecht bij Pianoscala. U krijgt altijd een dire. 1817 JA Alkmaar. Pianoscala, een kwaliteitsbedrijf gespecialiseerd in stemmen, reviseren en onderhoud van piano's' en vleugels. Ook voor taxaties en verkoopadvies kunt u terecht bij Pianoscala.
Pianoscala Alkmaar.
Het adres van Pianoscala is Offenbachstraat 25 in Alkmaar. informatie alleen over alkmaar. Wijken in gemeente. Pianoscala Dit is mijn bedrijf! Basisgegevens Kamer van Koophandel.: Pianoscala heeft op dit moment geen andere bij de Kamer van Koophandel geregistreerde groepsmaatschappijen of nevenvestigingen.

Contacteer ons