Meer resultaten voor deskundig

deskundig
Deskundig Onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar vermogensbeheer.
Verwer Janssen Vermogensmanagement voldoet ruimschoots aan de door de wetgever en de branche gestelde eisen van deskundigheid. Deskundigheid is niet alleen gerelateerd aan opleiding en theoretische scholing van de adviseurs, maar ook een zaak van zich voortdurend ontwikkelen en jarenlange praktijkervaring.
Meaning of deskundig in Dutch english dictionary Betekenis van deskundig in het Engels Nederlands woordenboek 1.
kopieerder van wetsrollen torah geleerde, rabbijn, deskundig in het jodendom. chronoloog; deskundig in tijdrekenkunde. deskundig systeem een programma die het denkproces en de conclusies verbeeld van een deskundige op bepaald gebied met hulp van kunstmatige intelligentie. meest geschikt, vakkundig, deskundig.
Deskundig kundig of kortweg? Trouw. Deel dit artikel.
Waarom is de een deskundig en de ander alleen kundig? kundigen zijn beoefenaars van een vak waarvan de naam op kunde eindigt, zoals verloskunde en verpleegkunde. Zo kennen we vlaggenkundigen omdat vlaggenkunde een courant woord is, maar geen godkundigen, bij gebrek aan godkunde.
Iedereen voelt zich min of meer deskundig Nieuwe Oogst. Android Playstore. Apple Appstore.
Naarmate je meer informatie krijgt, ga je je minder deskundig voelen omdat je ziet dat het ingewikkelder is dan je dacht. Op dit moment zoekt iedereen naar oplossingen voor een probleem en voelt zich in meer of mindere mate deskundig.
Expert Wikipedia.
Zie Expert doorverwijspagina voor andere betekenissen van Expert. Met de term experte Latijn: expertus; ervaren, beproefd, bewezen, deugdelijk' of deskundige wordt een deskundig persoon in een vakgebied aangeduid. Een expert wordt geacht veel kennis en ervaring te hebben op een bepaald terrein.
Deskundig advies Van Wamelen optiek.
Een slecht advies kan eenvoudig blijvende schade aanrichten aan uw ogen. Daarom is een deskundig advies en een goede service van uw opticien enorm belangrijk. Van Wamelen Optiek is hét adres in Apeldoorn voor een deskundig advies voor brillen, zonnebrillen of contactlenzen.
Deskundig: vertaling Nederlands Engels.
Home Woordenboeken Nederlands/Engels Zoek: deskundig. Nederlandse en Engelse zoekresultaten voor: deskundig. Nederlands naar Engels: Meer gegevens. competent; capable; efficient; good; able. deskundig expert, professional. deskundig competent, able, accomplished, capable, efficient, skilled. Uitgebreide vertaling voor deskundig Nederlands in het Engels. deskundig bijvoeglijk naamwoord.
Gratis woordenboek Van Dale.
Zweeds / Nederlands zw-nl. Je hebt gezocht op het woord: deskundig. desk u ndig bijvoeglijk naamwoord, bijwoord 1 met kennis van zaken. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis. U krijgt direct en zonder verdere verplichtingen tijdelijk toegang tot de beste taalhulpmiddelen van Van Dale.
Deskundig 6 definities Encyclo.
Woord begint met. Woord eindigt op. deskundig bijv.naamw.Uitspraak: dskndx als je veel weet over iets Voorbeeld: Hij is deskundig op het gebied van schilderkunst. copy Kernerman Dictionaries. SpellingCorrect gespeld: deskundig komt voor in de Woordenlijst Nederlandse Taal van. Gevonden op https//www.woorden.org/woord/deskundig.:
deskundig WikiWoordenboek.
Het woord deskundig staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd deskundig" herkend door.: van de Nederlanders.; van de Vlamingen. deskundig" in: Sijs, Nicoline van der, Chronologisch woordenboek.
Deskundig Dierenartsenverbond Drenthe.
Ze worden namelijk niet als lid geaccepteerd als dit niet zo is. Verder scharen we onder deskundig ook het toepassen van innovatieve technieken, inzichten en medicijnen. Je kunt het ook merken aan de rustige manier waarop we met je dier en met jou omgaan.
deskundig Nederlands woordenboek Woorden.org.
1 Abeel 2 Abel 3 Ambachtelijk 4 Bedreven 5 Bekwaam 6 Bekwaam mens 7 Capabel 8 Competent 9 Ervaren 10 Geleerd 11 Kennis van zaken 12 Met kennis van zaken 13 O. Toon uitgebreidere definities. Deze woorden beginnen met deskundig.:

Contacteer ons