Meer resultaten voor antiekveiling alkmaar

antiekveiling alkmaar
Alkmaar Winkels, specialisten en diensten uit de stad Alkmaar.
Naast de vooral kleinschalige winkels in het oude centrum staat aan de rand van het Noord Hollands Kanaal de Noorder Arcade met grootschalige winkel-voorzieningen. Verder is er in Alkmaar is er een diversiteit aan restaurants, terrassen en cafés, maar ook theaters en musea.
Veiling Alkmaar, kunst, antiek, inboedels.
Veiling ALKMAAR is in 1980 begonnen als veilinghuis Oude Gracht gevestigd aan de gelijknamige gracht in de binnenstad van Alkmaar. Na een verhuizing in 2001 naar de Phoenixstraat op het bedrijventerrein Overdie is onze naam gewijzigd in Veiling ALKMAAR. Ooit begonnen als een éénmansbedrijf is Veiling ALKMAAR uitgegroeid tot een bedrijf met, naast veilinghouder Randy Schiff twee vaste medewerkers.
Veiling Alkmaar Alkmaar antiek-in.nl.
Gebleken is dat wij hiermee in een grote maatschappelijke behoeft voorzien, niet alléén voor de regio Alkmaar, maar ook voor een groot gedeelte van de Randstad. Wij zijn een regionaal veilinghuis met een landelijke bekendheid, een laagdrempelige uitstraling en een informele sfeer.
Van Zadelhoff Veilingen.
Startpagina.
Algemene Voorwaarden Aankoop. Algemene Kunst en Antiek Veiling. Kijkdagen: 5-8 april. Inbreng en taxatie.: Woensdag en Donderdag. De Eland De Zon. Adres: Weesperstraat 110. 1112 AP, Diemen. Telefoon: 020 6230343. Fax: 020 6243447. Verkopen via de veiling. Kopen via de veiling.
veilinghuizen veilingexpert.
AMSTERDAM Bubb Kuyper. AMSTERDAM Veilinggebouw De Zwaan. AMSTERDAM AA G. DIEMEN Venduhuis De Eland De Zon Loth Gijselman. UTRECHT Veilinghuis Peerdeman. HILVERSUM Veilinggebouw Van Zadelhoff. HILVERSUM Veilinghuis Van Spengen. HUIZEN Zuydwal Veilingen. HOORN Van Sabben Poster Auctions. ALKMAAR Veiling Alkmaar."

Contacteer ons